Nieuwsbrief 4 – 27 februari 2023

Het eerste evenement van het jaar heeft alweer plaatsgevonden, namelijk dat was de Nieuwjaars wandeling in de duinen van Soest.
Aangezien de weersverwachtingen heel slecht zou zijn is het toch droog gebleven op een paar spetters na. Er waren zelfs dreigwolken aanwezig die gelukkig zijn overgewaaid, het was wel een winderige dag. Einde van de dag konden we toch het zand achter onze oren uitwassen.
11 honden hebben ze zich heerlijk vermaakt, hoop vriendjes bij gemaakt en laten zien dat ze een roedel kunnen zijn, wat voor sommige mensen toch nog lastig is om te begrijpen. In deze wandeling liepen verschillende honden mee qua leeftijd. Nadat we een uurtje hadden gewandeld is het innerlijke behoefte van de hond voorzien door een heerlijk bakje verse water en een snoepje.

Lees verder

Nieuwbrief 3 – 30 november 2022

Algemene Leden vergadering
Op 11 september 2022 was de jaarlijkse algemene leden vergadering. Helaas was er een kleine opkomst, het bestuur en enkele leden waren aanwezig.
Tijdens de vergadering is Carolien Scheepers volledig bestuurslid geworden voor de functie activiteitencommissie, door een democratische stemming.
Er is ook naar voren gekomen dat er structurele terug loop is van de aantal leden, daarom is er besloten dat de vereniging sowieso tot 1 juni 2023 blijft bestaan tenzij er genoeg nieuwe aanmeldingen binnen komen die ook eventueel een functie in het bestuur willen vervullen zodat er een nieuw bestuur kan vormen.
Doordat er een minimale opkomst was heeft het huidige bestuur besloten om in deze vorm verder te gaan en op 1 juni 2023 verder te gaan kijken of er nieuwe aanmeldingen voor het bestuur zijn.
Lees verder